1619 София
Бул.: "Цар Борис III" No.370
Тел.: 957 00 35
Тел./Факс: 957 00 34
957 00 36
GSM: 0878 33 22 11
office@gothi-bg.com

Готи ООД е официален представител на фирма Jungheinrich AG за България, Македония, Албания и Косово. През последните години фирмата се е доказала като лоялен, надежден и коректен партньор към своите контрагенти. Наред с непрекъснатото ноу-хау, което се въвежда и внедрява в машините на базираната в Хамбург компания непрекъснато се работи и по квалификацията на сервизните екипи, базирани при отделните представителства, които преминават всяка година на обучение и преквалификация като за успешното завършване на преквалификационния цикъл получават европейски и световен  сертификат, че могат да извършват сервизна и ремонтна дейност.

Успехът на Jungheinrich в развитието на машините и съоръженията в сектора на логистиката е безспорен. За 2007 г. Jungheinrich печели за пореден път призванието на специалистите от логистичния и складов бранш като получи комплексната награда за иновации, качество, надеждност, имидж, сервиз и клиентска ориентация, заемайки първо място в Европа.


Jungheinrich от години предлага абсолютно цялата гама от машини и съоръжения, предназначени за складови стопанства като в някои случаи дори произвежда машини и съоръжения за конкурентните си фирми – още едно доказателство за иновационната сила, технологии, качества и технически потенциал на компанията.


90 % от компонентите и материалите, влагани във всяка машина на Jungheinrich са “Made in Germany” – за разлика от голяма част от конкурентите си, чиито производства са концентрирани в страни с ниско квалифицирана и платена работна ръка.Всички машини на JUNGHEINRIH са “Made in Germany”,както и всички заводи на компанията се намират само в Германия и никъде на друго място в Европа или по света.Концернът държи изключително много на качеството и етикета MADE IN GERMANY.

Със своята развойна база от 2700 инженери Jungheinrich допринася за ежегодни иновации от 75 – 85 % в областта на високоповдигащата и складова техника.

Безспорен факт е и самото откритие на “Reachtrack” ® – системата, патентована и разработена от самия доктор Jungheinrich, която в последствие започват да произвеждат и други фирми. За наша гордост и досега системните ретраци на Jungheinrich се ползуват с най-добрата репутация на световния пазар.

Самият факт, че фирмата е в челната тройка на света и номер 1 в Европа, където съотношението цена / качество / ноу-хау технология и иновации има съществено и решаващо значение сред управляващите мениджъри на фирми от целия логистичен бранш е красноречив.

Фирма Готи се гордее със своя екип от инженери, които са едни от най-добрите в Европа, доказателство за което е и доверието на фирмата-майка Jungheinrich към българския партньор, разширявайки пълномощията му не само върху българския пазар, но и върху пазарите на Македония, Албания и Косово.

Времето за реакция на сервизните инженерни екипи е до 2 часа в рамките на София и 24 часа – за страната, без почивен ден и 24 часа в денонощието. Над 48 000 позиции резервни части на склад за всички машини и системи.

ПОЛИТИКА ПО КАЧЕСТВОТО

SGS СЕРТИФИКАТ

1619 София
Бул.: "Цар Борис III" No.370
Тел.: 957 00 35
Тел./Факс: 957 00 34
957 00 36
GSM: 0878 33 22 11
office@gothi-bg.com